torsdag 2 september 2010

sommaren 2010

Då har sommaren 2010 kommit till sitt slut, skolorna har börjat, semestrarna är slut och allt börjar sakta återgå till en mer vardaglig lunk.. De tända ljusen lyser varmt upp i hemmet om kvällen, och det är som om det lägger sig ett lugn över taket efter sommaren.. sommaren då man ska hinna med allt, vi måste fixa med det, åka på dom utflyktsmålen, och långt helst... vi glömmer ofta bort det som finns nära, att varken vi eller barnen egentligen har så stora behov av att åka långt bort, för nu har vi semester... semester, är en tid att umgås, ha roligt, men oxå vila, njuta av värmen och varandra, ladda batterierna inför mörkret som kommer med hösten och då man tar nya tag med skola och jobb... vi borde stressa mindre..

vad har då hänt här den här sommaren... jag har haft 6 veckors semester, mmm bara jobbat 2 veckor av hela sommarlovet, det är väl inte illa? :)



Kim gick ur 9an och de var ju lite stort,så då blev det lite firande, han tyckte det var skönt förstås att äntligen, äntligen så var grundskolan slut.. :)

lovet och semestern började bra med massor med sol och värme, bad i havet och njuta :)
En del uteliv i stan med olika artister som kom och spelade på torget, och så rixfm festivalen förstås


en liten grillfest med hällande reg och kallt, men vad gör det, grillen togs upp på altanen och så satt vi inne, vi hade hur trevligt som helst :)

en liten rockabilly helg blev det oxå till de små pojkarnas stora förtjusning, både  rasmus och victor hade riktigt roligt, sov i husbil och lyssnade på playtones :)


pappa har fyllt 60 år :)

och rasmus fyllde 5 :)


kräftskiva :)

och kärlek försåss ;)

och mycket mycket annat :)
Så sommaren har ju varit som sig bör med lite fest, aktivitet och semester jodå, jag har visst påde pysslat och hållt på i min trädgård lite grann, men det blir egna inlägg:)..
det har varit en härlig sommmar, men den tog slut alldeles för fort, nu går vi in i hösten med allt vad den har att erbjuda :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar